La Pobla renovarà la travessia de l'N-260 i farà un passeig

MARIA MOLINA
Publicat: 
22-11-2020
Actualitzat: 22-11-2020 11:09
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Pobla renovarà la travessia de l'N-260 i farà un passeig

L’ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat el projecte per a la millora de l’entorn del poliesportiu i de l’inici del Parc dels Raiers, a l’entrada de la població des de Lleida, a la travessia de l’N-260. Està previst urbanitzar i adequar una zona de 2.700 metres quadrats amb diferents tipus de paviments i zones verdes enjardinades, una actuació que costarà 288.999 euros. Segons l’alcalde, Marc Baró, “amb aquesta intervenció guanyarem un espai verd i una zona de passeig, ara infrautilitzada”. Aquestes obres compten amb una subvenció del 75 per cent de la Generalitat per a la millora de barris.

Tindran com a principal intervenció la creació d’una zona verda de quatre metres que separarà físicament la vorera de la carretera N-260, la qual cosa millorarà la seguretat dels vianants i, a més, crearà un espai amb ombra al nou trajecte. També es preveu pavimentar la zona exterior del pavelló poliesportiu, construir unes grades exteriors i solucionar els problemes de drenatge interior, per la qual cosa aquest nou espai podrà acollir actes a l’aire lliure.

Amb aquestes reformes, que segons l’alcalde es licitaran ben aviat, l’ajuntament pretén oferir més comoditat als vianants i usuaris dels equipaments esportius, així com fer-los més agradables per a tots els usuaris.

A més, el projecte també contempla abordar l’inici de l’accés per a vianants del parc dels Raiers i dotar aquest entorn de places de pàrquing. La tramitació ja ha superat totes les fases, amb la qual cosa ha quedat ratificat de forma definitiva. La intenció és començar la reforma com més aviat millor per recuperar aquesta zona per al lleure i altres activitats ja que, actualment, necessita una nova imatge i una reforma integral que la faci més atractiva, va indicar Baró.

Comparteix

També t'interessarà