La propera edició del Cinemón 2024 tindrà com a eix central la temàtica de la salut a nivell mundial

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
12-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La propera edició del Cinemón 2024 tindrà com a eix central la temàtica de la salut a nivell mundial
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El programa està sent elaborat en col·laboració amb 9 entitats relacionades amb la temàtica de la propera edició


L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Cooperació, ja està engegant els preparatius per a la 18a edició del Cinemón, programada per al divendres 7 i dissabte 8 de juny.

Aquest any, el projecte Cinemón, que ofereix la possibilitat de gaudir del cicle de cinema solidari i reivindicatiu al carrer durant les nits d’estiu, se centrarà en la temàtica de la salut a tot el món.

Cinemón és un cicle de cinema que advoca per la igualtat de drets a escala global, posant fi a tot tipus de discriminació. Mitjançant la cultura, com ara el cinema, el teatre, la dansa i altres activitats, volem contribuir a la construcció d’una societat més justa, tant a nivell global com local. A més, Cinemón aspira a ser una activitat innovadora, eficaç i eficient per aportar informació concreta sobre la temàtica d’una manera didàctica, captivadora i propera, capaç de motivar la gent de manera directa, a través de les imatges i les emocions que es projecten a la pantalla, fomentant un desig de coneixement i estimulant la reflexió crítica.

Cinemón 2024 està sent elaborat en col·laboració amb 9 entitats de la ciutat relacionades amb temes de salut global, entre elles, ONGD Medicus Mundi Mediterrània, la Fundació Esclerosis Múltiple, la Fundació Josep Comaposada - Sindicalistes Solidaris, ONGD Superant Fronteres, Associació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent, Associació de Monitors i Educadors de Lleida (AMELL), ONGD Alpicat Solidari, Associació de Veïns del Món Solidaris, el Centre Llatinoamericà de Lleida i el Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida. A partir d’aquesta col·laboració, es desenvoluparà el programa de la 18a edició del Cinemón.

Comparteix

També t'interessarà