La rambla de Ferran centrarà la 5ena edició d'Arquitectour

REDACCIÓ
08-10-2019
  • La rambla de Ferran centrarà la 5ena edició d'Arquitectour

La rambla Ferran centrarà la cinquena edició de l’Arquitectour Lleida, rutes guiades gratuïtes per edificis habitualment no visitables de la ciutat, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Enguany, la iniciativa es concentrarà en un sol dia, dissabte, 19 d’octubre, i obrirà les portes de quatre edificis.

L’objectiu de la ruta és també “donar a conèixer als participants l’evolució històrica de la rambla i entendre com s’ha configurat urbanísticament la ciutat”, ha explicat el president dela Demarcació de Lleida del COAC, Víctor Pérez-Pallarès.

En aquest sentit, els arquitectes municipals encarregats dels darrers arranjaments de la rambla Ferran, Francesc Arola i Carles Sáez, seran dos dels guies en un dels punts de la ruta. Els edificis que completen l’Arquitectour són l’Antiga Casa Cros (1925), l’Antiga Casa Victoriano Muñoz (1927), l’Antiga Casa Roch (1940-1947) i l’Estació del ferrocarril (1927).

Després de l'èxit de les passades edicions, l'Arquitectour d'enguany tornarà a comptar amb el MiniArquitectour, una activitat guiada i dirigida per arquitectes amb l'objectiu d'apropar l’arquitectura als més petits, que tindrà lloc el mateix dissabte, 19 d’octubre, al recinte de l’Escola Camps Elisis, i que tindrà la mateixa durada que les visites, és a dir, de 10 a 13.30 h, amb inscripció prèvia.

 

A més, amb la col·laboració enguany del col·lectiuIgers Pla, s’organitzarà un Instawalkseguint la ruta de l’Arquitectour, per a tots aquells que estiguin interessats en la fotografia d’arquitectura.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next