La Regió Sanitària Lleida habilita de nou punts de vacunació contra la covid

REDACCIÓ
02-12-2021
  • La Regió Sanitària Lleida habilita de nou punts de vacunació contra la covid
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Departament de Salut)

La Regió Sanitària Lleida posarà en marxa de nou punts de vacunació poblacionals al territori amb l’objectiu de donar suport a l’atenció primària en l’administració de la vacuna contra la covid-19. Amb més d’un 82% de la població major de 12 anys ja amb la pauta completa, l’estratègia se centra ara en l’administració de la dosi de reforç als grups més vulnerables i amb més risc d’exposició al virus.

Des d’aquests punts, es vacunarà majoritàriament amb cita prèvia. El fet que la població hi acudeixi amb hora programada agilitzarà el tràmit d’acollida i ajudarà els professionals a treballar de forma més ordenada. A més, en aquests espais, es podran imprimir el certificat covid les persones que tinguin dificultats per descarregar-se’l digitalment.

A Lleida ciutat, on el dimarts va finalitzar la vacunació al Pavelló Onze de Setembre, el nou punt, que durà per nom Espai Salut, començarà a funcionar el 9 de desembre, a l’avinguda de les Garrigues 21, a l’encreuament amb els carrers Comte de Vinatesa i Riu Ter. En aquest centre, on també es faran les PCR de l’àmbit escolar de la ciutat, es vacunarà amb cita prèvia de dilluns a divendres de 09h a 19h.

A partir d’aquest dimecres a la tarda, Tàrrega compta també amb un punt de vacunació programada a l’Espai Mercat (Plaça de les Nacions sense Estat). S’hi administrarà el vaccí de dilluns a divendres, de 09h a 14h i de 16h a 19h. Per la seva banda, les Escoles Velles d’Alcarràs (C. del Doctor Castells, 11) reobriran com a punt de vacunació demà, 2 de desembre.

A més a més, a Mollerussa també s’obrirà un nou punt de vacunació poblacional en un espai i una data encara per determinar.

En aquests punts se citaran bàsicament les persones que han de rebre la dosi addicional, tot i que també s’hi podrà vacunar la població que no ha rebut cap vacuna. Això permetrà descongestionar els CAP, que continuaran administrant vacunes de la covid-19, vacunes de la grip i recuperant la seva activitat habitual, i l’equip mòbil de vacunació es desplaçarà a punts concrets del territori. Es pot demanar cita prèvia a través de https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?