La rehabilitació de l'A-2 entre Torrefarrera i els Alamús començarà l'1 de juny

ACN
Publicat: 
22-05-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rehabilitació A-2 Torrefarrera Alamús
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha anunciat que el pròxim 1 de juny iniciarà les obres de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l'A-2 en un tram de 15 quilòmetres entre l'enllaç de Torrefarrera i els Alamús, uns treballs pressupostats en 7,6 milions d'euros. Segons ha informat el govern espanyol, l'1 de juny començarà la primera fase de l'actuació, de 4,5 quilòmetres entre Torrefarrera i Corbins, al Segrià. Aquests treballs comportaran canvis en la circulació. Es tallarà el trànsit en aquest tram de l'A-2 en la calçada sentit Barcelona i s'habilitaran carrils bidireccionals a l'altra.
El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha explicat que a més de la millora del ferm a nivell superficial en aquests 15 quilòmetres, es farà una intervenció estructural i de manera localitzada en aquells punts que presentin un deteriorament més acusat.

Pel que fa als canvis de circulació, els tècnics del Ministeri els habilitaran i senyalitzaran en aquest tram per advertir els conductors d'aquesta circumstància. En tot cas, de divendres (13h) a dilluns (7h), aquestes restriccions quedaran suspeses. Com a pas previ a aquesta actuació, les nits del dimecres 27 i del dijous 28 de maig, de 22h a 6h, el trànsit a l'A-2 per la calçada dreta serà desviat per l'enllaç de Torrefarrera.

Crespín ha recordat que la inversió del MITMA en aquest projecte de millora s'afegeix als 10,5 milions d'euros que el Ministeri ha destinat entre el 2017 i el 2019 a tasques de conservació i manteniment a l'A-2 a la demarcació de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà