La rua de Carnestoltes de Guissona supera les deu comparses

REDACCIÓ
Publicat: 
13-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La rua de Carnestoltes de Guissona supera les deu comparses
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Guissona
  • La rua de Carnestoltes de Guissona supera les deu comparses
  • La rua de Carnestoltes de Guissona supera les deu comparses

La regidoria de cultura i festes, amb la col·laboració dels Kuartos 99, han organitzat el carnaval de Guissona amb èxit de participació


El passat 10 de febrer, Guissona va celebrar la seva festa de Carnestoltes amb gran participació popular i diverses activitats per a totes les edats. Malgrat les inclemències meteorològiques i l'amença de pluja i vent, la festa es va poder dur a terme al pavelló 11 de setembre, seguint tots els actes programats.

La jornada va començar amb la desfilada de disfresses infantil, que va ser amenitzada per la companyia La Cremallera. En aquesta activitat van participar al voltant de cinquanta nens i nenes de Guissona de fins a dotze anys, que van desfilar per la catifa vermella lluint els seus vestits temàtics. Tots els nens participants van entrar al sorteig d'obsequis i experiències gràcies a la col·laboració dels comerços locals.

Amb l'espectacle "Qui no vulgui pols que no vagi a l'era", la companyia també va amenitzar el matí festiu amb cançons i balls aptes per a tots, que van fer gaudir grans i petits. Els Kuartos 99 van vendre coca i xocolata per a tots.

En acabar l'espectacle, l'Associació Gastronòmica LA MANDUCA va elaborar una truita de patates gegant, feta amb gairebé 300 ous, que posteriorment van poder degustar les persones que van acudir al pavelló poliesportiu.

L'activitat va continuar a la tarda amb la rua de comparses, en la qual van participar onze grups inscrits amb prop de 400 persones que van competir pels premis del concurs, celebrat de nou al pavelló 11 de setembre i dinamitzat per Albert show. Els grups van desfilar davant del jurat, format per Albert Gómez, Ramon Pérez, Sita Solé, Berna Fitó i M. Àngels López.

Comparteix

També t'interessarà