La Sala, un viatge a una altra època

LLEIDACOM/Mònica Mombiela i Griselda Mas
28-03-2017
  • La Sala, un viatge a una altra època

T'imagines prendre el té en un saló anglès de principis de segle? Estar envoltat d'un ambient tranquil mentre et prens un cafè i escoltes un clavicembal de fons? Doncs ara ho pots fer a Lleida! Sí, sí, com ho llegiu. El lleidatà Blai Sans ha obert un local a la capital de Ponent "inqualificable". Segons el promotor no és ni un bar, ni un restaurant ni una botiga però també és les tres coses alhora. 

La Sala és un local que pretén que el client s'hi trobi a gust i gaudeixi d'un ambient selecte, clàssic i d'una altra època. Per aquest motiu la decoració està molt ben cuidada. L'estil del mobiliari és eclèctic ja que barreja des d'una làmpara dels anys 30 francesa fins a una vaixella britànica antiga. El sostre de la sala està inspirat en els sostres de l'hotel Ritz de Paris. I tot aquest ambient selecte es troba enmig del Passeig de Ronda de Lleida, concretament al número 143. "Ho he fet per trencar amb la tònica dels bars de la zona que estan decorats i ofereixen coses molt semblants", explica en Blai. "Jo he fet un bar que a mi m'agradaria trobar a la meua ciutat", afegeix l'emprenedor del projecte.

L'horari de la Sala és de 9 del matí a 9 de la nit tots els dies. Pel que fa al servei, el client pot gaudir d'esmorzars a base de cafè gourmet i sandvitxos o bé xocolata desfeta amb melindros. També hi ha una petita carta de brunch amb amanides i torrades elaborats amb productes de proximitat i qualitat. Precisament a La Sala també es pot comprar oli delicatessen elaborat a les Garrigues i a l'Horta de Lleida. D'una banda, s'hi pot trobar tots els productes Degustus de la Granadella i de l'altra, els olis Mon Ermitage elaborats a la partida de Vallcalent de Lleida. En Blai no descarta ampliar la venda de productes de quilòmetre zero en els propers mesos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?