La segona edició de Lo MicroFest de La Saleta omple les 26 funcions

REDACCIÓ
02-10-2018
  • La segona edició de Lo MicroFest de La Saleta omple les 26 funcions

La segona edició del festival de microteatre Lo MicroFest, que organitzen La Saleta i les companyies teatrals Apropet i La Càpsula Produccions es va clausurar diumenge passat amb èxit de públic. De fet, va aconseguir el 100% d’ocupació en les 26 funcions que van oferir les sis companyies participants durant tot el cap de setmana. En xifres, suposa que unes 300 persones van passar pel certamen.

En aquesta ocasió, les formacions, algunes amb obres inèdites, van ser LaDonaBarbuda, amb L’escollit, Cia Apropet amb OkO; Companyia La Placenta, amb Mujeros, Georgina Llauradó amb El Furt, Cia Xamba amb Love me tender i Estudi Laura Jou amb Un western amb xinos. La bona acceptació d’aquesta iniciativa per part del públic impulsa els organitzadors a pensar en una tercera edició, van confirmar els seus responsables. De fet, la primera va comptar també amb un notable èxit de públic. Es va celebrar els dies 11 i 12 de maig amb quatre companyies (Cametes Teatre amb l’obra El premi; La Càpsula Produccions, que va representar #Sexting; Cia Apropet interpretant No ploris i Vermut Teatre amb No tocar) i una quinzena de funcions.

El MicroFest està concebut com un festival d’espectacles de petit format i de menys de mitja hora de durada que es representen com una marató durant dos dies. Les dos edicions anteriors han coincidit amb les Festes de Maig i les Festes de Tardor. L’espai d’arts escèniques La Saleta va reobrir les portes el mes de març passat.

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?