La Seu d'Urgell acull la 45a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu

REDACCIÓ
25-07-2021
  • La Seu d'Urgell acull la 45a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu

El jardí de l’Hotel Andria de la Seu d’Urgell va estar el passat divendres l’escenari -com és tradició- de l’acte inaugural de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu que enguany celebra la seva 45a edició, una edició adaptada a la situació actual de pandèmia.

L’acte inaugural va estar presidit pel vicealcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, amb la presència de l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i el regidor de Cultura, Carlos Guàrdia. La presentació va ser realitzada per Artur Blasco, cofundador, director i ànima de la Trobada, el qual va donar a conèixer els diferents intèrprets d’acordió que van actuar als jardins de l’Andria.

Així, el concert el van obrir els joveníssims germans de la Seu d’Urgell,  Jan i Laia, que van interpretar una peça a l’acordió diatònic i al violí, respectivament. Seguidament, van actuar els sicilians Pietro Adragma (acordió cromàtic) i Davilo Di Paolanicola (acordió diatònic).

La segona part del concert va ser oberta per Roman Ibanov (acordió cromàtic) i Alexei Birioukov (balalaica), vinguts de Rússia, mentre que el reconegut intèrpret de bandoneó, l’uruguaià Enrique Tellería, va estar l’encarregat de tancar aquest primer concert de la 45a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu que anirà fins el pròxim 26 de juliol tindrà lloc a la Seu d’Urgell, a Castellbò (25 juliol) i a Puigcerdà (28 juliol).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?