La Seu d'Urgell es posa a ballar

C.SANS
02-05-2019
  • La Seu d'Urgell es posa a ballar

La Seu d’Urgell va celebrar ahir la jornada central del Dia Internacional de la Dansa coincidint amb la celebració de l’1 de Maig. L’Escola Municipal de Dansa va programar onze hores d’activitats, tallers i espectacles, tots a la plaça de les Monges i diverses sales de l’escola municipal com a escenaris centrals. El bon temps va propiciar la gran afluència de públic en cadascuna de les dotze activitats programades. Del programa lúdic i festiu, que com no podia ser de cap altra manera va girar entorn del ball, va destacar una proposta, en aquest cas exclusiva per al públic adult, de ballet workout, una demostració de haka, la popular dansa de la cultura maori que els guerrers ballaven abans de les batalles, un taller de hip-hop, un de dansa per als més petits, i demostracions de danses tradicionals de l’Índia inspirades en Bollywood.

Les propostes de la tarda també van comptar amb un nombrós públic que es va atansar fins una de les aules educatives de l’Escola Municipal de Dansa per adquirir les del claqué. L’activitat la va impartir Rubén Pérez Fruty. Els més petits van participar en un taller de manualitats inspirat en obres de l’autor rus Txaikovski, com El llac dels cignes o El trencanous. Tampoc no hi va faltar una de les activitats més multitudinàries d’aquesta mena d’esdeveniments com són els flashmobs.

Totes les activitats van ser gratuïtes a excepció de dos espectacles per al públic familiar que van servir per tancar el programa i que es van celebrar a la sala de Sant Domènec. Van ser La llum de les Deesses i Tap Story Tou.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta