La Seu d'Urgell prepara el seu primer acte cultural presencial amb 250 persones

ACN
05-06-2020
  • La Seu d'Urgell prepara el seu primer acte cultural presencial amb 250 persones
  • La Seu d'Urgell prepara el seu primer acte cultural presencial amb 250 persones
  • La Seu d'Urgell prepara el seu primer acte cultural presencial amb 250 persones

La brigada municipal de la Seu d'Urgell ha habilitat aquest divendres la pista polivalent de la capital alturgellenca per tal que aquesta pugui acollir el seu primer acte cultural presencial després de gairebé tres mesos de confinament. Així, s'han col·locat 250 cadires separades de quatre en quatre per tal de limitar l'aforament i s'han previst espais per si cal agrupar-ne d'altres per a nuclis familiars més nombrosos. Tot plegat, per a què els més petits puguin gaudir, de forma gratuïta, amb el concert familiar 'La Gran Festa' que va a càrrec de la companyia Encara Farem Salat. L'espectacle, que combina la música en directe amb cançons de creació pròpia i interpretació de versions, tindrà lloc aquest dissabte a les 19.30 hores
L'acte ha estat programat per l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell coincidint amb la segona setmana de la fase 2 de la desescalada i és un dels primers d'aquest format que es duen a terme a l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu i Aran, a pocs dies, a més, que aquesta regió sanitària avanci a la fase 3. Des del consistori demanen a tot el públic que hi assisteixi amb mascareta i compleixi amb les mesures de protecció adients. A més, es recomana anar a peu fins a la pista polivalent on, en arribar, se'ls facilitarà gel hidroalcohòlic per fer la higiene de mans.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, ha explicat que un principi es volia fer l'espectacle al camp de futbol 7, annex a la pista polivalent, però que finalment s'ha optat per organitzar-ho en aquest altre emplaçament a cobert davant les previsions meteorològiques de pluja. En aquest sentit, ha recordat que per accedir-hi cal haver-se inscrit prèviament i que, de moment, més d'un centenar de persones ja ho han fet.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta