La Seu d'Urgell renova la zona infantil de la plaça de les Moreres de la capital

REDACCIÓ
18-12-2018
  • La Seu d'Urgell renova la zona infantil de la plaça de les Moreres de la capital

L’ajuntament de la Seu ha licitat la renovació de la zona de jocs infantils de la plaça de les Moreres, davant de l’església de Santa Magdalena. L’empresa que guanyi el concurs públic es farà càrrec tant del disseny com del subministrament i instal·lació i el manteniment dels elements durant un període de dos anys. El principal canvi serà la substitució del castell actual per una estructura similar però que estarà adaptada a nens i nenes amb problemes de mobilitat o discapacitats físiques. Aquest espai és un dels més freqüentats per les famílies de la capital. El pressupost és de 27.000 euros, i el termini per habilitar la zona, de sis setmanes. Segons va explicar el primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro, la reforma inclou substituir el paviment, molt deteriorat. El nou terra serà de cautxú però sense el sistema actual de llosetes. El preu d’aquesta reforma ascendeix a 32.000 euros. Les dos inversions estan incloses dins dels pressupostos del 2018.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next