La Seu reforça el servei de neteja amb cinc persones en risc d’exclusió

C. SANS
21-08-2018
  • La Seu reforça el servei de neteja amb cinc persones en risc d’exclusió

L’ajuntament de la Seu ha firmat un contracte amb l’empresa d’inserció Integra Pirineus, SL, per reforçar el servei de neteja dels carrers de la ciutat. La iniciativa posa especial accent en la millora de la imatge dels espais públics del municipi, sobretot al centre històric, on hi ha hagut queixes de veïns i comerciants de la zona, les últimes, durant el ple del mes de juliol passat, quan una representació d’aquests va sol·licitar la millora de la neteja. Alhora, el contracte busca la promoció de l’ocupació entre persones en risc d’exclusió social.

Per la seua part, l’edil d’Atenció a les Persones, Anna Vives, va explicar ahir en aquest sentit que l’acció “compleix el triple objectiu de millorar l’aspecte dels nostres carrers i espais públics, oferir un treball a persones que veritablement ho necessiten i aconseguir que aquests treballadors es formin i adquireixin coneixements pràctics que els puguin ser d’utilitat en un futur”. Així, el servei de neteja de la Seu queda reforçat amb la incorporació, des d’ahir, de cinc nous operaris a qui s’ha assignat un sector diferent de cada un.

A banda del centre històric, s’encarregaran també de netejar el passeig Joan Brudieu, els carrers situats entre el passeig del Parc i Circumval·lació, la urbanització de l’Horta del Valira i Castellciutat. El reforç del servei serà de dilluns a dissabte i el contracte, per un import de 26.070 euros, té una durada inicial de quatre mesos encara que existeix la possibilitat de prorrogar-lo per un període màxim de tres mesos. Des de l’ajuntament van apuntar que la contractació s’emmarca dins del pla d’ajuts anticrisi i van assenyalar que es duran a terme reunions mensuals per tal de fer un seguiment de l’estat de neteja dels carrers.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta