La Seu trasllada el pàrquing d'autocaravanes i en triplicarà la capacitat

C. SANS
09-02-2021
  • La Seu trasllada el pàrquing d'autocaravanes i en triplicarà la capacitat

La Seu canviarà la ubicació del pàrquing d’autocaravanes i triplicarà la seua capacitat. L’espai actual va entrar en funcionament l’any 2013, pot acollir nou vehicles i es troba en un terreny de titularitat privada entre l’aparcament de Doctor Peiró i el poliesportiu. El projecte per al nou pàrquing preveu eliminar aquest espai i construir una nova àrea per a vint-i-nou vehicles. L’ajuntament utilitzarà una parcel·la municipal entre la piscina municipal i la ubicació actual, que s’utilitza com a zona de provisió de material de les brigades municipals. Des del consistori destaquen que la gran afluència de visitants provoca que l’espai actual sigui “insuficient”.

Les obres, que suposen una inversió de 415.000 euros i estan subvencionades pel PUOSC, ja s’han adjudicat. Duraran sis mesos i començaran en les pròximes setmanes. La nova àrea tindrà un sistema de control d’accés, on es pagarà pels serveis utilitzats.

L’ajuntament va destacar la “vocació turística” de la ciutat “tant pels recursos propis de naturalesa, patrimoni cultural o activitats esportives, com per la seua ubicació al cor del Pirineu”. El projecte contempla dotar l’equipament d’un espai de promoció i publicitat per als empresaris de la zona.

Des de la posada en marxa del pàrquing, els usuaris s’han anat incrementant cada vegada. El 2014 va rebre 2.248 usuaris i el 2019 van ser 4.247.

Comparteix

També t'interessarà