La Stance Caragol Lleida acollirà uns 150 cotxes modificats en la seva 9a edició

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-03-2024
Actualitzat: 20-03-2024 11:53
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Stance Caragol Lleida acollirà uns 150 cotxes modificats en la seva 9a edició
    Peu de foto: 
    Stance Caragol

El pròxim diumenge 24 de març, la Llotja de Lleida acollirà la 9a edició de l'Stance Caragol, on es preveu la congregació d'uns 150 cotxes modificats, arribats no només de la demarcació lleidatana, sinó també d'altres punts d'Espanya, Andorra i França. L'Associació Stance Caragol, organitzadora de l'esdeveniment, destaca la importància de mostrar la ciutat i la seva cultura gastronòmica, mentre ofereix l'oportunitat de gaudir de cotxes modificats amb elegància i estil, una raresa en els carrers.

Amb un nombre d'inscrits similar a l'any anterior, l'organització subratlla la consolidació de l'esdeveniment a nivell espanyol, amb la presència de nous participants i el retorn d'antics aficionats. L'arribada de participants francesos destaca el creixent prestigi internacional de l'Stance Caragol. Els organitzadors expressen el seu desig de fer conèixer la ciutat i la seva cultura tant als visitants com als locals, fomentant l'intercanvi d'aficions i experiències.

La jornada a la plaça de la Llotja inclourà una variada exhibició de cotxes de diferents marques i models, tots ells preparats amb detalls com llantes i suspensions, sense perdre l'elegància original dels vehicles. A més de l'exposició de cotxes, s'organitzaran activitats paral·leles com un toro mecànic i una mostra de motocicletes Harley Davidson, amb l'esperança de proporcionar una experiència inoblidable tant als participants com als visitants. L'accés a l'esdeveniment és gratuït, i l'horari s'estendrà de les 10:00 a les 18:00 hores.

Comparteix

També t'interessarà