La Temporada de l'Espai Orfeó arriba al territori

REDACCIÓ
21-12-2020
  • La Temporada de l'Espai Orfeó arriba al territori

Tui Higgins & Xavier Monge Jazz Project en concert, el diumenge 27 de desembre a les 19 h al Cinema Kursaal de Penelles.

Harold Arlen fou un llegendari compositor nord-americà nat a Buffalo, l’any 1905, creador de perdurables estàndards com Over The Rainbow, Stormy Weather o Get Happy. Reconegut per les seves composicions per a musicals de Broadway i per a pel·lícules de Hollywood, també destaquen els seus orígens com a creador dels inoblidables espectacles del Cotton Club de Harlem.

Higgins & Monge Jazz Project debutà al JazzTardor de Lleida l’any 2012 amb un repertori basat íntegrament en composicions de cantautores de la dècada dels 70 del s.  XX com Joan Baez o Buffy Sainte-Marie.

L’any 2013 edita el seu primer CD “Cecilia Revisited” amb Quadrant Records. Un homenatge en clau de jazz a la malaurada cantautora espanyola Cecilia.

Ara reten un tribut a Arlen recuperant una part del seu repertori  en aquest “Harold Arlen Songbook”

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

Aquesta programació és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Penelles, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l’Institut Català de les Empreses Culturals, l’Institut Nacional d’Arts Escèniques i de la Música, l’Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta