La tercera edició de l'Alpitalent ja té els seus 10 finalistes

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La tercera edició de l'Alpitalent ja té els seus 10 finalistes
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

La tercera edició de l’Alpitalent ha arribat a la seva fase culminant amb l’anunci dels cinc finalistes restants, els quals es van decidir durant la segona semifinal celebrada dissabte passat.

Amb una audiència de més de 200 persones a La Unió, van emergir cinc propostes per a la final. Entre elles, la cantant Joana Barco, agraciada amb el passi daurat atorgat per Antoni Tolmos, i el grup musical Family4, que va guanyar l’accés directe a la final per la decisió del presentador Ferran Aixalà.

Els altres tres finalistes, triats pel públic amb entusiasme, van ser Ada Benseny i Elisabet del Moral (amb el 27,53% dels vots), Xènia Páez (19,10%), i El Mago Jota de Picas (16,29%). Ferran Aixalà va dirigir amb encant com a mestre de cerimònies, mentre que el jurat, integrat per Eva Espejo, Antoni Tolmos i Aida Flix, va fer les seves valoracions.

Aquests cinc talents s’uneixen als cinc finalistes de la primera semifinal, incloent-hi el grup vocal Quartet Immortality, agraciat amb el passi daurat d’Eva Espejo, i les germanes Judith i Leire Corbella, seleccionades per Aida Flix. Els altres finalistes, triats per votació popular, van ser Clàudia Maza i Andrés Andújar (amb un 22,32% dels vots), Maria Fernández (14,29%) i Blau Terés i Paula Busquets (13,84%).

La gran final tindrà lloc el dissabte 27 d’abril a les 18:00 hores, i les entrades ja estan disponibles.

Comparteix

També t'interessarà