La UdL premia l'equip UCI de l'Arnau de Vilanova per la gestió de la COVID-19

REDACCIÓ
16-11-2021
  • UCI preview
El Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) ha premiat l'Equip UCI (Unitat de Cures Intensives) de l'Hospital universitari Arnau de Vilanova (HUAV) pel seu lideratge social en la gestió de la COVID-19 en els seus guardons anuals. L'ens universitari reconeix així "el compromís amb la societat del personal de neteja, auxiliars clínics, personal d'infermeria i mèdic, així com la seua resiliència i esforç en posar en risc les seues vides per cuidar de les nostres".
 
Es tracta d'una nova categoria dels Premis Consell Social, que enguany passen per la quarta edició, per posar en valor el lideratge social de persones i entitats del territori.
 
D'altra banda, el Consell Social ha distingit la Diputació de Lleida, en la categoria d'institucions amb compromís amb la UdL, pel seu suport a la universitat des dels inicis, "des de la cessió d'espais, el finançament d'edificis i càtedres universitat-empresa, el suport als estudis de veterinària, etc.", expliquen des del Consell Social.
 
Quant a la categoria de compromís empresarial amb la UdL i amb el desenvolupament del territori, han estat guardonades les empreses Indulleida i INTECH3D-Invelon. D'Indulleida el jurat destaca els més de 20 anys que l'empresa porta col·laborant amb la UdL, principalment amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en temes de recerca i pràctiques de l'estudiantat, i més recentment també amb l'IRBLleida.
 
Pel que fa a INTECH3D-Invelon, el Consell Social ha valorat que els seus fundadors són joves emprenedors graduats per la UdL que en pocs anys han aconseguit fer un equip de més de trenta treballadors. Col·laboren des de fa anys amb l'Escola Politècnica Superior (EPS) i durant els inicis de la pandèmia van fer pantalles protectores de forma desinteressada amb membres de l'EPS.
 
L'objecte d'aquests premis, que no comporten compensació econòmica, "és posar en valor la col·laboració activa i el compromís d'empreses i institucions amb la UdL", expliquen des del Consell Social
 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta