La Universitat Ramon Llull atorga el 1r premi “Impuls al Talent” a l’Institut Guindàvols de Lleida.

REDACCIÓ
30-04-2021
  • L'Institut Guindavols acumula 4 Premis de Recerca de la URL i 3 distincions en 20 anys de participació en els guardons

En el marc de la celebració dels 20 anys dels Premis de Recerca de Batxillerat convocats per la Universitat Ramon Llull s'ha atorgat el 1r Premi de la categoria “Impuls al Talent” a l’Institut Guindàvols de Lleida per ser el centre que ha obtingut més premis (4) i distincions (3) al llarg de les 20 edicions dels premis.

Durant aquests 20 anys, han participat en aquests premis més del 80% dels centres educatius de Catalunya i s’han presentat més de 5.500 treballs. Per celebrar aquest aniversari, la Universitat Ramon Llull ha volgut fer un reconeixement als centres que amb la seva bona feina i dedicació promouen el talent i desperten la recerca entre els estudiants i ha creat uns premis extraordinaris, adreçats a tots aquests centres, amb dues categories, que s’atorgaran cada cinc anys i que estan dotats amb un trofeu honorífic de reconeixement: premi a la “Constància” (3 premis als 3 centres docents que hagin tingut una major participació durant les vint edicions (2002-2021); i premi “Impuls al Talent” (3 premis als 3 centres docents que hagin obtingut més treballs guanyadors i distincions durant les vint edicions (2002-2021).

 

Guardons acumulats per l'Institut Guindàvols en aquests 20 anys:

Primers premis:

(2003, 1r premi Tecnologia)  Pau Samarra Ardiaca, amb el treball “Radiografia del so”, tutoritzat pel professor Anicet Cosialls 

(2006, 1r premi Tecnologia)  Albert Agraz Sánchez, amb el treball “Atura’t i controla”, tutoritzat pel professor David Saura.

(2014, 1r premi Humanitats)  Núria Preixens Vidal, amb el treball “Descobrint la paleografia: més de 500 anys d’història en un calaix”, tutoritzat per la professora Teresa Quintillà

(2019, 1r premi Humanitats)  Clàudia Pubill Quintillà, amb el treball “Amb la mort als talons. Crònica d’una fugida i dues guerres”, tutoritzat per la professora Teresa Closa .

Distincions:

(2011, distinció IQS)  Marc Domènech Vadillo, amb el treball “El generador de Kelvin”, tutoritzat pel professor Anicet Cosialls,

(2015, distinció Humanitats)  Núria Gallart Guivernau, amb el treball “La Maseta, una dona de llegenda”, tutoritzat per la professora Teresa Quintillà.

(2020, distinció Facultat de Filosofia)  Karla Pèrez Miyar, amb el treball “The Lord of the Rings: From de Books to the Screen”, tutoritzat per la professora Rosa M. Borrell. 

 

L’acte de lliurament se celebrarà el proper dimecres 26 de maig de 2021, a les 18.00h a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia-URL a Barcelona.   

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta