A la venda els abonaments per a la nova temporada de l’Auditori

redacció
12-09-2017
  • A la venda els abonaments per a la nova temporada de l’Auditori

L’Auditori Municipal Enric Granados ja ha posat a la venda els abonaments per a la temporada de tardor i el públic més melòman podrà disfrutar de la nova programació d’una forma especial. Per fer-ho, l’Auditori presenta un sistema que permet assistir a tots els concerts i, per un mòdic preu, triar les localitats. Amb l’objectiu d’atansar la música a tothom, estan disponibles dos abonaments.

El primer, anomenat Tardor, permet als abonats assistir a sis concerts de la temporada per un total de 66 euros. Aquest abonament inclou el concert Perles de la música coral de 5 segles, del pròxim 28 de setembre, que oferirà el Jove Cor de Cambra Franz Liszt de Weimar. També inclou els tres concerts que l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ha programat per a aquesta tardor a l’Auditori. Així mateix, els abonats podran assistir a la representació, el pròxim 30 de novembre, dels dos drames modernistes d’Enric Granados, Gaziel i Picarol, i el tradicional Festival de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.

D’altra banda, el segon abonament de temporada, el de l’OJC, inclou els tres concerts que ha programat l’orquestra aquesta tardor a l’Auditori per celebrar els quinze anys de la seua creació. El públic podrà assistir a tots tres per 15 euros. El primer concert serà el 15 d’octubre, en el qual l’OJC oferirà la millor música del compositor alemany Beethoven, amb la pianista Alba Ventura, i també la Tercera simfonia de Schubert. En el segon concert, la cantant Névoa interpretarà fados al costat de l’OJC. Al desembre, en l’últim dels concerts programats, el prestigiós director Víctor Pablo Pérez, una de les batutes més rellevants de l’Estat, dirigirà l’OJC i el cor femení Scherzo.

La nova temporada de tardor preveu vint espectacles en la programació de l’Auditori Enric Granados de Lleida. Les entrades i els abonaments ja es poden adquirir a la taquilla, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores, i també al web www.auditorienricgranados.cat.

L’Auditori, el Teatre Municipal de l’Escorxador i la Llotja oferiran, entre els mesos de setembre i desembre, quaranta-dos espectacles en una nova temporada unificada.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta