La Zona Alta ajorna la Nit Oberta i l'Eix Comercial estudia oferir aparcament gratis

REDACCIÓ
Publicat: 
22-04-2020
Actualitzat: 22-04-2020 11:40
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Zona Alta Lleida desèrtica confinament
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago
  • La Zona Alta ajorna la Nit Oberta i l'Eix Comercial estudia oferir aparcament gratis

Les associacions de comerciants de la capital es van reunir ahir amb la regidora de Comerç, Marta Gispert, per mostrar-li preocupació sobre els efectes que la crisi del coronavirus té al sector sector i les mesures que estan prenent. En aquest sentit, a la Zona Alta han ajornat la Nit Oberta, que inicialment estava prevista per a principis de juny, fins a finals d’any, alhora que treballen per reeditar la jornada dedicada al càncer de mama per aquesta tardor. Així mateix, van demanar ajuda a les institucions per assumir el pagament d’impostos i la falta de liquiditat.

D’altra banda, el president de l’Eix Comercial, Llorenç González, va criticar la incertesa que hi ha entre els associats davant de la falta d’un calendari que fixi quan podran tornar a l’activitat i va afegir que el pagament dels lloguers dels locals representa una gran afectació econòmica per als comerciants de la zona. Paral·lelament, l’entitat planteja portar a terme una campanya de promoció quan puguin reobrir que oferiria aparcament gratuït als clients.

Al seu torn, la responsable de l’associació de comerciants de la Bordeta va explicar que sospesen la possibilitat de crear una aplicació per a mòbils en la qual figurin quins establiments del barri estan oberts i quins ofereixen servei d’entrega a domicili.

Comparteix

També t'interessarà