La Zona Alta ofereix per Sant Jordi un 'pack' amb roses, paella i pastís

REDACCIÓ
20-04-2020
  • La Zona Alta de Lleida ofereix per Sant Jordi un pack amb roses, paella i pastís

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, tres comerços de la Zona Alta de Lleida ofereixen un pack especial a domicili consistent en una rosa, dues racions de paella de marisc i dues racions de pastís de Sant Jordi, aportats respectivament per la Floristeria Arroyo, el restaurant Caravista i la pastisseria El Cisne. El paquet, que serà lliurat a domicili el dia 23 prèvia demanda per part de les persones interessades, té un preu de 50 € i està especialment pensat per a parelles, i també per a grups familiars.

Segons els promotors de la iniciativa, Paloma Arroyo, Mateu Blanch i Carlos Rojo, l’objectiu del pack és que els lleidatans i lleidatanes, malgrat les actuals circumstàncies, puguin gaudir el màxim possible de la jornada de Sant Jordi, i per això han optat per adaptar la seva oferta a la conjuntura actual, en la que lògicament molta gent opta per no sortir del domicili per raons de seguretat sanitària. La idea és que el client pugui aconseguir productes de qualitat, a un preu raonable i amb la comoditat i seguretat de no moure’s de casa.

D’altra banda president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha donat ple suport a la idea i ha destacat que iniciatives com aquesta contribueixen a potenciar l’activitat econòmica del barri en un període especialment difícil per a tot el sector.

Les persones interessades poden fer les comandes per telèfon a partir d’avui dilluns i fins el mateix dia de sant Jordi.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta