L’abocador d’emergència de Sant Llorenç obrirà els diumenges

REDACCIÓ
21-02-2020
  • L’abocador d’emergència de Sant Llorenç obrirà els diumenges

L’ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha decidit tancar sis dies a la setmana el punt d’emergència per dipositar les escombraries, de manera que des del dia 1 de març només s’hi podrà accedir els diumenges. La mesura s’ha pres en el marc d’una estratègia per intentar redreçar els resultats de la recollida selectiva, que han empitjorat durant els últims anys. Això provoca un impacte econòmic a les arques municipals perquè quan els rebutjos no se separen correctament el cost per a l’ajuntament és cada vegada més elevat.

L’única manera de reduir aquest cost és donar un nou impuls a la recollida porta a porta amb noves mesures. Una d’aquestes és el tancament del punt d’emergència, que només obrirà els diumenges de 8 del matí a 8 del vespre.

L’alternativa serà portar les escombraries al centre de recollida, en el qual es controlarà si els residus arriben separats correctament. En paral·lel, el punt net modificarà els horaris i els dissabtes obrirà d’11 a 1, al matí, i de 3 a 6 de la tarda, segons van explicar des del consistori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...