L'AECC Lleida va recaptar 5.500 euros el Dia de la Col·lecta

REDACCIÓ
26-09-2020
  • L'AECC Lleida va recaptar 5.500 euros el Dia de la Col·lecta

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida va recaptar dimecres un total de 5.508 euros de forma presencial el Dia de la Col·lecta a la capital del Segrià. A aquesta quantitat s’hi haurà sumar les aportacions econòmiques que s’hagin efectuat a través de missatges de mòbil, Bizum, la pàgina web de l’associació i les guardioles digitals. Les vies digitals seguiran obertes fins al 31 d’octubre.

Tots els diners recaptats aniran destinats a la investigació del càncer. L’AECC Lleida va fer una valoració molt positiva de la jornada i va afirmar que “ha estat un èxit rotund si tenim en compte que només van sortir al carrer tot just sis de les 31 taules que instal·lem cada any a la ciutat de Lleida”.

D’altra banda, s’ha de recordar que l’entitat ha concedit una beca a la investigadora Inés de la Rosa Zurera, del grup d’investigació sobre Patologia Oncològica de l’IRBLleida, per aportar informació sobre el melanoma acral. Així mateix, aquest any també ha repartit prop de 17.000 euros entre els usuaris que necessiten recursos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta