L’agència creativa La Pometa de Lleida impulsa la digitalització de més de 20 empreses arran de la Covid-19

REDACCIÓ
19-05-2020
  • L’agència creativa La Pometa impulsa des de Lleida la digitalització de més de 20 empreses arran de la Covid-19
  • L’agència creativa La Pometa impulsa des de Lleida la digitalització de més de 20 empreses arran de la Covid-19
  • L’agència creativa La Pometa impulsa des de Lleida la digitalització de més de 20 empreses arran de la Covid-19

L’agència de comunicació creativa lleidatana La Pometa ha promogut la digitalizació d’una vintena d’empreses catalanes durant els dos darrers mesos, en què l’estat d’alarma declarat per la pandèmia del coronavirus ha forçat a les companyies a establir processos de teletreball i relacions online. Arran de la Covid-19, “estem impulsant la digitalització d’empreses, des de petits autònoms, pimes i multinacionals de Lleida, Catalunya i de l’estranger”, explica la CEO de La Pometa, Laia Rogel. En aquest sentit, Rogel recorda que “som d’una generació que ha nascut amb les xarxes socials i ara ens estem dedicant a acompanyar les empreses a fer aquest pas cap al món digital.

Entre les companyies a les quals La Pometa Agència Creativa ha ajudat en la transició cap al món online, es troben perfils tant diferents com: GDR (empresa d’interiorisme de Barcelona), Gloria Mora (relacions públiques de Barcelona), Gelats Glas (especialitzada en gelats i reposteria freda), Evitech (empresa de desinfecció, centrada en la Covid-19), la Floristeria Arroyo (Lleida), l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs, Lleidavaning, Expirience (turisme de muntanya), l’agrobotiga de la cooperativa Fruits de Ponent, l’escriptora Marta Sampietro, Adefacil (dedicada a la venda de cursos online per Administració i Direcció d’Empreses), Fruiturisme (que promociona els fruiters d’Aitona com a destinació turística), Bori Sport (on estan creant una ‘ecommerce’ per comercialitzar armament d’esport), Esther Grup (proveïdora de productes de perruqueria), 49ºN (traductora ubicada a Alemanya), Rodaments i Subministraments Cappont (especialitzada en subministres industrials), Sic 24 (dedicada a la seguretat i control), Gestevet (especialitzada en la gestió de l’aigua), l’Orfeó Lleidatà (entitat dedicada al foment de la cultura musical) i Marta Barcala (interiorista).

Per aquestes empreses, La Pometa Agència Creativa ha creat noves pàgines webcampanyes de promoció a les xarxes socials perquè aquestes millorin el seu posicionament i ‘ecommerce’ per digitalitzar els seus processos de venda i atenció al client. A més de l’àmbit comercial, també estan prestant suport en sectors com el de la formació, l'hostaleria, el turisme i l’agroalimentació.

Sobre La Pometa Agència Creativa

Nascuda l’any 2011, és una agència creativa que va sorgir en paral·lel a la irrupció de les xarxes socials, que treballa des de Lleida i Terrassa per a tot el món. De fet, des de Lleida fan campanyes digitals per la Diputació de Barcelona i xarxes en l’àmbit internacional per Alemanya, Anglaterra, França i Holanda. També han realitzat projectes per la Universitat de Barcelona (UB) i per Turisme de Barcelona.

La Pometa Agència Creativa està formada per Laia Rogel (CEO i directora de màrqueting), Jordi Fonfreda (programador i servei tècnic), Marta Marín (Creativa i dissenyadora gràfica), Xavier Ramon (‘marketer’ i community manager) i Abraham Lorenzo (dissenyador gràfic).
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next