L'Ajuntament de Corbins busca cobrir la plaça de secretaria intervenció

REDACCIÓ
Publicat: 
19-11-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Ajuntament de Corbins busca cobrir la plaça de secretaria intervenció

L’Ajuntament de Corbins va començar a principis de novembre el procés de selecció del nou secretari interventor per la jubilació de l’actual secretari. Les bases reguladores del procés de selecció per cobrir amb caràcter interí aquest plaça, les podeu trobar en aquest enllaç. El termini per presentar la sol·licitud va començar el passat 9 de novembre i finalitza el pròxim 7 de desembre.

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha destacat que la figura de secretari en l’administració local “té una importància fonamental en el dia a dia consistorial, tant pel control i la gestió de l’administració, com per seguir en la bona línia econòmica i de recuperació que ha emprat el nostre ajuntament”.

A més, Verdú ha afegit que “és la figura més tècnica que té un ajuntament i l’objectiu és trobar una persona ben preparada i àgil, que no aturi ni alenteixi els processos”. L’alcalde també ha agraït la bona feina i dedicació de l’actual secretari, la predisposició per dur a terme un relleu amb garanties i transparència; i l’entesa des del grup de Corbins Actiu quan vam entrar al 2011 amb el traspàs de tota la informació i la situació real del consistori i treballar colze a colze per la seva recuperació; i ara com a alcalde. Verdú ha conclòs que “tenim molta esperança d’aquest procés de concurs oposició”.

Comparteix

També t'interessarà