L'Ajuntament de Lleida ofereix un nou servei d'ajuda a la tramitació electrònica per WhatsApp

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-04-2024
Actualitzat: 08-05-2024 19:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Ajuntament de Lleida ofereix un nou servei d'ajuda a la tramitació electrònica per WhatsApp
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ofereix un nou servei de tramitació electrònica a través de WhatsApp, amb l'objectiu de facilitar l'accés als serveis municipals i proporcionar assistència personalitzada en les gestions administratives.

Ara, les persones poden interactuar amb un agent a través del xat de text utilitzant el número de telèfon 622846272 o clicant en l'enllaç de WhatsApp proporcionat. Aquest canal s'afegeix als ja existents, com el telèfon i el correu electrònic, amb l'objectiu de proporcionar una alternativa accessible per a tothom i reduir la necessitat de desplaçaments a les oficines d'atenció.

El funcionament és senzill: un cop iniciada la conversa a WhatsApp, l'usuari o usuària serà atès per un agent que l'assistirà en la tramitació de documents com el padró d'habitants, el pagament de rebuts o la presentació d’instàncies. Després de resoldre la consulta, es podrà valorar el servei a través d'una enquesta enviada automàticament.

Aquest nou canal de comunicació està dissenyat per proporcionar una resposta ràpida i eficient a les necessitats dels ciutadans, garantint una atenció personalitzada i accessible a través de WhatsApp.

Comparteix

També t'interessarà