L'Alba Caufapé obté la millor nota a les PAU 2024 a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-06-2024
Actualitzat: 20-06-2024 17:26
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Alba Caufapé obté la millor nota a les PAU 2024 a Lleida
    Peu de foto: 
    Alba Caufapé, millor nota de les PAU 2024 a les comarques de Lleida ©Alba Mor

L'Alba Caufapé, estudiant de l'institut Samuel Gili i Gaya, ha aconseguit la millor nota de la selectivitat a la demarcació de Lleida amb un impressionant 9,8. Tot i que encara no ha decidit què vol estudiar, ha afirmat que cursarà un grau relacionat amb l'àmbit de la salut, com medicina o enginyeria biomèdica. "M'agrada pensar que estic fent alguna cosa per ajudar a la gent", ha declarat.

Durant els darrers dos anys, Caufapé ha combinat els estudis de Batxillerat amb classes de música i xinès. "M'agraden els idiomes i la música és la meva passió", ha explicat. L'estudiant ha assegurat que fer coses que li fan "feliç" ha estat "molt important" per aconseguir els seus excel·lents resultats.

 

A banda de preparar-se per la selectivitat, Caufapé també ha centrat part dels seus esforços en assolir un grau professional al conservatori de música Lleida. De fet, ella mateixa ha reconegut que s'ha plantejat apostar pels estudis de música. "És un món molt incert", ha dit. Per això, finalment s'ha decantat per cursar estudis universitaris. En tot cas, ha assegurat que continuarà vinculada a l'àmbit musical.

Comparteix

També t'interessarà