L'Alpicat afronta el seu històric debut a l'EBA amb jugadors locals

REDACCIÓ
02-09-2020
  • L'Alpicat afronta el seu històric debut a l'EBA amb jugadors locals

El Cochesinternet.net Alpicat es va posar ahir en marxa amb la primera sessió d’entrenament al pavelló Antoni Roure de cara a una temporada històrica, en què debutarà a la Lliga EBA. Serà un debut amb un marcat accent lleidatà, ja que tots els jugadors s’han format en clubs del territori i aquesta temporada, a més, tornarà a ser l’equip vinculat al Força Lleida de la LEB Or.

El tècnic Joan Isart, que complirà la quarta campanya al capdavant del primer equip, ha mantingut el bloc de l’ascens, amb jugadors determinants a Copa Catalunya com Albert Vallverdú, Arnau Gabarré, Jaime Aventín, Héctor Prieto i Xavi Elvira. Les novetats seran Carles Sanabria, que arriba del CN Tàrrega; Oriol Balsells, que torna al club després de la seua experiència al bàsquet irlandès; Arnau Rué, procedent del Mollerussa, i Pau Serrate, de l’equip júnior del Força Lleida. A més, l’Alpicat comptarà amb els dos jugadors vinculats del Força Lleida: Xavier Mata i Marc Civera. “No tenim els recursos d’altres clubs per fer grans incorporacions, però estem molt satisfets amb l’equip que hem format. Els jugadors estan molt il·lusionats amb aquesta temporada i tenien moltes ganes de tornar a entrenar-se, després de tants mesos d’inactivitat. Tanmateix, es nota que tots han fet els deures a casa”, va assenyalar ahir el tècnic Joan Isart. “L’objectiu no és cap altre que la permanència i fer-nos forts a casa, que és on ens sentim més còmodes, amb la nostra gent. Serà una temporada en la qual ens divertirem”, va afegir.

L’Alpicat té previst iniciar la temporada el dia 18 d’octubre a la pista de l’Oliver i debutar a casa una setmana després contra el Torreforta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta