L’alumnat de primer batxillerat becat per l’IRBLleida inicia la seva estada al centre

REDACCIÓ
Publicat: 
04-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • L’alumnat de primer batxillerat becat per l’IRBLleida inicia la seva estada al centre
  Peu de foto: 
  IRB Lleida

Les sis persones de primer de batxillerat becades per l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) han iniciat la seva estada formativa per conèixer la recerca biomèdica realitzada a Lleida. Els i les alumnes es familiaritzenamb l'entorn científic i les tècniques d'ús comú en recerca bàsica biomèdica. També està prevista la realització d'experiments dirigits, la presa de contacte amb la metodologia científica i el funcionament d'equips d'alta tecnologia emprats en les diferents unitats tècniques de l'IRBLleida.

L’IRBLleida convoca ajuts per a estudiants de batxillerat, amb la col·laboració de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida (UdL). Es tracta d'un programa d'ajuts destinat a estudiants de batxillerat de primer curs en la modalitat de Ciències i Tecnologia, relacionada amb les ciències de la vida i la salut. La convocatòria és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank.

Les sis persones becades gaudeixen d'un ajut que consisteix en una dotació econòmica de 200 euros. El període formatiu (d'una durada d'un mes) es desenvolupa a les instal·lacions de l'IRBLleida entre l'1 de juliol i el 30 d'agost de 2022, en les dates que acordin l'alumne i el Grup de Recerca. Els grups de recerca en què es desenvolupael programa són:

 • Oncologia Molecular
 • Grup de recerca translacional Vascular i Renal
 • Pec Proteomics (+PPRG)
 • Neurobiologia Molecular del Desenvolupament
 • Grup de Recerca en Obesitat, Diabetis i Metabolisme (ODIM)
 • Bioquímica de l'estrès oxidatiu
Comparteix

També t'interessarà