L'alumnat del Gili idea projectes per a l'institut i el seu entorn

S.C.D.
26-04-2018
  • L'alumnat del Gili idea projectes per a l'institut i el seu entorn

L’institut Gili i Gaya va celebrar ahir la primera edició de la fira Projecta’t Smart Gili, una iniciativa impulsada pel mateix centre perquè els alumnes presentin projectes i idees per millorar l’institut, l’entorn i fins i tot la ciutat. “La idea és que els nostres alumnes aprenguin a desenvolupar-se al món adult, que trobin problemes, els detectin i hi aportin possibles solucions o idees”, va explicar la Lidia, professora de l’institut.

Les 78 propostes exposades ahir les van desenvolupar els mateixos alumnes d’ESO, i van des de crear un pàrquing de bicicletes a la porta de l’institut fins a una app per compartir llibres virtuals entre alumnes, reconvertir aules en desús o fins i tot proposar un disseny per a l’uniforme del Gili i Gaya.

“Ens ha agradat molt fer aquests projectes, els hem dedicat tot un trimestre i ens ha servit per posar-nos a la pell dels adults i per trencar una mica la monotonia de les classes”, destaca Marcel, alumne de primer d’ESO del centre, que presentarà la seua proposta de fer un pàrquing de bicicletes als pressupostos participatius d’aquest any. “No sé si tirarà endavant, però aquesta iniciativa ens ha servit per saber com funcionen les coses”, afegeix Marcel.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next