Lamdassem disputa diumenge el Campionat d’Europa de cros

REDACCIÓ
08-12-2017
  • Lamdassem disputa diumenge el Campionat d’Europa de cros

El lleidatà Ayad Lamdassem (Atletismo Bikila), olímpic a Pequín i Londres, formarà part de la selecció espanyola que participarà diumenge en l’Europeu de cros, que es disputa a la localitat eslovaca de Samorin. L’atleta de trenta-sis anys es va desplaçar ahir a Madrid per incorporar-se a la concentració de la Federació Espanyola i avui viatjarà amb la resta de l’equip a Eslovàquia. Lamdassem formarà part de l’equip absolut amb Jesús España, Javier Guerra, Daniel Mateo, Adel Mechaal i Juan Antonio Pérez. L’equip femení el formaran Trihas Gebre, Ana Lozano, Nuria Lugueros, Maitane Melero, Marta Pérez i María José Pérez. A més, la selecció espanyola competirà a Samorin en les categories sub-23, sub-20 i mixt.

Entrenat per Antonio Cánovas, Lamdassem arribarà a la cita continental com un dels grans favorits gràcies al seu palmarès en cros, subcampió el 2010.

Després de dos participacions olímpiques en els 10.000 metres, l’atleta lleidatà es va passar a les proves de marató i mitja marató. Aquesta temporada no va poder finalitzar el Mundial de Londres, mentre que el 2016 va ser dotzè als Campionats d’Europa de mitja marató, que es van disputar a Amsterdam.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta