L'Aplec, a la cadena de televisió alemanya Deutsche Welle

REDACCIÓ
Publicat: 
14-06-2022
Actualitzat: 14-06-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Aplec, a la cadena de televisió alemanya Deutsche Welle
    Peu de foto: 
    Aplec del Caragol

L'Aplec del Caragol de Lleida ha estat protagonista del programa Euromaxx de la televisió Deutsche Welle (DW), un espai d'aquesta cadena pública alemanya que s'emet per televisió, ràdio i internet i que centra els seus continguts en l'essència de la vida quotidiana i la cultura d'Europa. 

El reportatge sobre l'Aplec es va emetre el passat 10 de juny i va ser realitzat pels periodistes Regina Niedenzu i Dirk Rensmann que ens van visitar en la darrera edició de la nostra festa i han sabut copsar l'essència de la nostra celebració. La peça informativa té una durada de prop de cinc minuts i en ella s'expliquen des dels orígens de la festa, fins a diferents formes de cuinar els caragols de les colles. 

Deutsche Welle és la cadena pública alemanya per l'estranger. A més de transmetre qüestions sobre Alemanya, plasmen altres fets i esdeveniments externs i el seu treball vol fomentar l'entesa entre cultures i pobles. A més, faciliten l'accés a la llengua alemanya. La seva oferta formativa abasta 30 idiomes i les informacions s'emeten en alemany, espanyol, anglès i àrab. L'audiència estimada és de 157 milions de persones.

Comparteix

També t'interessarà