La Fecoll porta l'Aplec del Caragol al Cercle Català de Madrid

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
23-04-2024
Actualitzat: 23-04-2024 13:09
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fecoll porta l'Aplec del Caragol al Cercle Català de Madrid
    Peu de foto: 
    Julià Escudé
  • La Fecoll porta l'Aplec del Caragol al Cercle Català de Madrid
    Peu de foto: 
    Julià Escudé

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol continua amb el seu recorregut promocional i ahir va fer la seva presentació davant d'un públic selecte al Cercle Català de Madrid. Un centenar de personalitats del món empresarial, turístic, gastronòmic, cultural i mediàtic van assistir a l'esdeveniment, ja que el Cercle celebrava la seva festa major amb un destacat programa d'activitats en què les comarques de Lleida eren convidades especials.

La presentació va oferir un deliciós menú degustació, preparat per professors i alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur), amb una selecció d'una desena de receptes elaborades amb caragols, protagonista indiscutible de l'Aplec del Caragol. A més, es va projectar un vídeo promocional de la festa i es van lliurar ofertes del Pack Visitant als assistents, amb atraients propostes per a visitar l’Aplec dels pròxims dies 24, 25 i 26 de maig.

Amb l'objectiu de crear vincles amb altres festes populars dels llocs que visita, el Caragol Tour ha comptat amb la participació de diverses entitats locals. En aquesta ocasió, la Federación de Grupos Tradicionales Madrileños, l’Agrupación de Madrileños y Amigos de los Castizos i Los Chisperos de Arganzuela van aportar el seu color i tradició amb els seus vestits característics.

A punt de tancar aquesta edició, la Fecoll ja prepara el proper Caragol Tour, que tindrà lloc el 6 de maig a Saragossa, continuant així amb el seu recorregut per difondre la cultura i la gastronomia del Caragol més enllà de les fronteres de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà