L'Aran reivindica l'educació i l'oci a les comarques de l'Alt Pirineu i la Vall d'Aran

REDACCIÓ
18-10-2021
  • preview turirsme pirineus

El projecte “Arrela’t” torna demà dimarts, 19 d’octubre, de 10.00 a 13.00 en format de networking en línia. Enguany, la temàtica seleccionada és l’educació no formal i l’oci com a oportunitat d’activació del territori.

“Arrela’t” presenta una única jornada de networking que unifica les comarques de l’Alt Pirineu i la Val d’Aran, i que té com a objectiu principal l’oportunitat de fer de l’educació i l’oci un projecte empresarial. La temàtica seleccionada per a aquesta jornada de networking neix dels objectius comuns recollits en els plans de reactivació econòmica d’aquests territoris. Hi col·laboren l’Oficina de Joenessa de la Val d’Aran, les Oficines Joves de l’Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alt Urgell i Cerdanya, el Conselh Generau d’Aran i Consells Comarcals d’aquests territoris, així com el Consorci Leader Pirineu Occidental i el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya, el Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament I la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

L’objectiu d’aquesta jornada és reunir persones emprenedores que facin activitats extraescolars d’educació en oci, amb la finalitat de poder reflexionar sobre el seu model de negoci i crear sinergies entre els projectes.

En la sessió, també es presentaran exemples de bones pràctiques en projectes d’educació en oci com: La Granja Escola del Montseny, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, Xamfrà del barri del Raval de Barcelona i Lluçanès territori educador.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web: https://arrelat.fempirineu.cat

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?