L’Arnau de Vilanova estrena nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes

REDACCIÓ
23-09-2019
  • L’Arnau de Vilanova estrena nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes
  • L’Arnau de Vilanova estrena nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes
  • L’Arnau de Vilanova estrena nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estrenat recentment un sistema de senyalització horitzontal que té per objectiu orientar i acompanyar els usuaris d’una manera visual i pràctica fins a determinades consultes. Concretament, s’han establert quatre circuits amb línies de colors que tenen el punt de partida a les portes d’entrada de l’Hospital (tant al vestíbul principal com a la porta dels jardins) i que acaben a determinats serveis on tradicionalment hi havia confusions per arribar-hi o que eren difícils de trobar. La nova senyalització forma part del Pla de millora de les Consultes Externes, que té per objectiu donar un millor servei a les persones que acudeixen al centre per visitar-se.

Així doncs, amb la nova senyalització, la línia taronja condueix els usuaris fins a les consultes dels serveis de Pneumologia i Neurofisiologia (primera planta); la línia verda va fins a Neurocirurgia i Radiologia (planta baixa); la línia blava, fins a les Consultes Externes (de la primera i segona planta) i la línia roja, fins al servei de Neurologia, Diagnòstic Ràpid i Radioteràpia (planta baixa).

En total, aquesta nova senyalització es compon de més d’un quilòmetre de vinils formats per línies de colors, fletxes, indicacions i cartells que volen facilitar l’accés a pacients i familiars. A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova s’atenen cada dia una mitjana de 2.100 pacients a Consultes Externes, es realitzen 50 intervencions quirúrgiques majors i s’atenen 250 urgències, de manera que la gran afluència de públic fa necessari un bon sistema d’orientació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next