L’Arnau de Vilanova exposa retrats a l'aquarel·la de sanitaris de Balaguer

REDACCIÓ
01-12-2021
  • L’Arnau de Vilanova exposa retrats a l'aquarel·la de sanitaris de Balaguer

La sala d’exposicions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova acull, des d’avui i fins al 14 de desembre, una mostra de 30 retrats amb la tècnica de l’aquarel·la que són obra del pintor de Balaguer Elies Seguí. L’exposició, que porta per títol “Gràcies”, té com a protagonistes els professionals sanitaris del CAP Balaguer. Segons explica l’autor, es tracta d’un homenatge a la feina dels professionals de medicina i d’infermeria del CAP que coincideix, a més, amb el 30è aniversari de la seva inauguració.

La mostra arriba a la sala d’exposicions de l’Arnau de Vilanova després de passar per l’Ajuntament de Balaguer i per altres localitats de la Noguera com són Artesa de Segre, Os de Balaguer, Térmens, Torrelameu o Albesa. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la constitució, el passat mes de març, de l’Associació Foment d’Arts de la Noguera (AFAN).

Un cop finalitzi l’itinerari de l’exposició, els retrats s’entregaran als seus protagonistes com a mostra de reconeixement per la seva lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta