L'Arnau de Vilanova, guardonat als premis Hospitals TOP 20

REDACCIÓ
Publicat: 
30-11-2022
Actualitzat: 30-11-2022 14:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Arnau de Vilanova, guardonat als premis Hospitals TOP 20
    Peu de foto: 
    Foto Hospital Universitari Arnau de Vilanova

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova va ser distingit ahir en la categoria de Cardiologia dels premis Hospitals TOP 20, en un acte que ha distingit un total de 40 centres hospitalaris de l’Estat espanyol. Concretament, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estat guardonat en la categoria de Cardiologia Intervencionista. El cap del servei de Cardilogia, Fernando Worner, va recollir el premi. A banda d’aquesta distinció, l’Arnau de Vilanova estava nominat també en les categories de Digestiu i Gestió Hospitalària Global.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA.

Aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al propi centre com per a tots els seus professionals i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova en la millora contínua de la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient.

En els darrers anys, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha rebut diversos reconeixements per la seva gestió global i per la qualitat de diversos serveis mèdics.

Comparteix

També t'interessarà