L’Arnau de Vilanova i el Santa Maria, junts contra la contaminació acústica

REDACCIÓ
23-04-2019
  • L’Arnau de Vilanova i el Santa Maria, junts contra la contaminació acústica

Els pallassos de l’ONG Pallapupas demanaran silenci a través de l’humor i el teatre a partir de les 11.30 hores d’avui a les sales d’espera de l’Hospital Arnau de Vilanova. Per segon any consecutiu, l’hospital Santa Maria de Lleida i l’Arnau se sumen de manera conjunta a una campanya, que durarà tota la setmana, per lluitar contra la contaminació acústica en el marc de la celebració del Dia Mundial Sense Soroll que se celebra demà.

L’objectiu és, en aquest sentit, sensibilitzar tant pacients com professionals per promoure un ambient acústic òptim en els centres sanitaris i evitar d’aquesta manera les molèsties i efectes perjudicials que el soroll té per a la salut.

Així mateix, des d’ahir i fins diumenge la Generalitat impulsa la tercera edició de la Setmana sense Soroll, una iniciativa dirigida tant a ajuntaments com a escoles, hospitals o empreses privades, entre d’altres, i els objectius de la qual és posar en relleu totes aquelles accions i actuacions que permetin millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...