L'Arnau de Vilanova, premiat en tres categories dels premis Hospitals Top 20

REDACCIÓ
26-10-2018
  • L'Arnau de Vilanova, premiat en tres categories dels premis Hospitals Top 20

L’Hospital Arnau de Vilanova va rebre ahir tres distincions en els premis Hospitals TOP 20, en un acte celebrat al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid. Concretament, l’hospital ha estat distingit en les categories de gestió hospitalària global, sistema digestiu i l’àrea d’atenció a la dona.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d'aquest tipus de centres sanitaris basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren de forma rutinària. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IASIST.

A principis d’octubre es va fer pública la llista de centres nominats a aquests guardons. L’Arnau de Vilanova optava a sis de les nou categories dels premis, com són la gestió hospitalària global –categoria en què hi havia 68 nominats–, i les categories de les àrees de sistema nerviós, sistema respiratori, digestiu, dona i atenció al pacient crític. En els darrers anys, l’hospital ha rebut diversos reconeixements per la seva gestió global i per la qualitat de diversos serveis mèdics.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...