L'Arnau de Vilanova rep més de 3.000 'Cartes i dibuixos que curen'

REDACCIÓN
19-05-2020
  • Arnau de Vilanova dibuixos cartes animar sanitaris pacients
  • Arnau de Vilanova dibuixos cartes animar sanitaris pacients
  • Arnau de Vilanova dibuixos cartes animar sanitaris pacients

L’hospital Arnau de Vilanova de Lleida ha rebut en les últimes sis setmanes més de 3.000 arxius per animar els pacients ingressats i els professionals sanitaris durant la pandèmia. Són cartes, poemes, dibuixos, vídeos o arxius d’àudio que la ciutadania ha enviat en el marc de la campanya Cartes i dibuixos que curen, impulsada per l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí.

En aquest sentit, la doctora Toñy Castillo, coordinadora del projecte i docent a l’Aula Hospitalària, explica que els arxius no només han arribat de Lleida, sinó també d’altres llocs de Catalunya i Espanya.

En la iniciativa han col·laborat multitud de persones a títol individual, però també famílies i alumnes dels centres educatius lleidatans.

“Recollir tot aquest material ha estat un treball meravellós i molt gratificant. Amb aquests dibuixos, escrits i vídeos donarem força i esperança als pacients i als professionals sanitaris”, afirma.

A finals del mes de març passat, l’Aula Hospitalària va habilitar el correu electrònic aulahospitalarialleida@gmail.com per recollir totes les propostes. A més, el blog de la unitat ha registrat 14.000 noves visites, algunes de procedents de països estrangers.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?