L'Arnau de Vilanova trasllada les consultes d'Oncologia a l'Espai Hospitalari Polivalent

REDACCIÓ
28-01-2022
  • L'Arnau de Vilanova trasllada les consultes d'Oncologia a l'Espai Hospitalari Polivalent

La primera planta de l’Espai Hospitalari Polivalent de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) acull a partir d'aquest 27 de gener de 2022, les consultes externes del servei d’Oncologia Mèdica i de Genètica Oncològica, encarregades de la detecció, el diagnòstic, el control i el seguiment del càncer. Amb el canvi d’ubicació s’ampliaran de 7 a 10 les consultes, amb l’objectiu de reduir els temps d’espera. L’any passat, el servei d’Oncologia Mèdica va superar les 25.000 visites.

Aquest trasllat permetrà oferir una millor atenció als pacients amb càncer i alliberar un espai a la segona planta de l’Hospital, on fins ara s’han ubicat les consultes externes d’Oncologia Mèdica, que a partir d’ara es destinarà a altres usos.

Amb aquest nou emplaçament es completen els usos de l’Espai Hospitalari Polivalent, que va entrar en funcionament el febrer de 2021 amb l’objectiu de multiplicar la capacitat de resposta del sistema hospitalari per poder fer front a la pandèmia de la COVID-19. Així, la planta baixa del nou edifici acull proves PCR, proves de radiodiagnòstic i professionals del Treball Social. La primera planta queda dedicada, a partir d’avui, a l’Oncologia Mèdica i la Genètica Oncològica. La segona planta acull des del passat desembre el servei d’Endocrinologia i Nutrició, que presta atenció a més de 20.000 pacients de mitjana anual, mentre que la tercera planta està dedicada, des del passat mes de juny, a l’Hospital de Dia Oncohematològic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta