Larrosa presenta la seua llista, de la qual cau Units per Avançar

S.E.
04-04-2019
  • Larrosa presenta la seua llista, de la qual cau Units per Avançar

L’assemblea de l’agrupació local del PSC va ratificar ahir per unanimitat la llista per a les eleccions municipals que encapçala l’alcalde, Fèlix Larrosa, i que no comptarà finalment amb cap representant d’Units per Avançar. El pacte d’ambdós partits rubricat a les passades autonòmiques concedia a aquesta formació hereva d’Unió un lloc entre els 6 o 7 primers i tot apuntava que la seua representant seria Rosa Maria Salmeron, que el 2015 va ser elegida per CiU a la Paeria i va deixar aquest grup per aliar-se amb el PSC fa un any.

PSC i Units per Avançar no van assolir a última hora un acord sobre el lloc a ocupar a la candidatura per aquest últim partit, de manera que n’ha quedat fora. Tal com va avançar aquest diari, la número dos de Larrosa serà l’advocada Begoña Iglesias. El tres l’ocuparà Carmen Valls, empresària especialitzada en relacions laborals; l’actual edil Xavier Rodamilans és el quatre i l’exsecretari general de CCOO a Lleida, Jaume Sellés, el cinc. El sisè és per a Cristina Morón, coordinadora de programes de dependència a l’ajuntament, i l’exatleta Jackson Quiñónez, el set. Joan Queralt, actual regidor de l’Horta que va entrar a la Paeria per la marxa d’Àngel Ros, ocupa el vuitè lloc; el ballarí Xavi Blanco, el novè; i el desè és per a l’assessora del PSC a la Diputació, Judit Alcalà. El número onze l’ocupa Jordi Sabata, de les joventuts socialistes; el dotze, Maite Pascual, tècnica de desenvolupament local del consistori; i el tretze, Florentina Budau, llicenciada en Teologia i Filologia. Tanca la llista la històrica Maria Burgués.

Larrosa va afirmar que la seua candidatura és un “clar exemple de transversalitat i compromís amb la ciutat. Un grup de persones amb molt de talent i que volen treballar per fer de Lleida una ciutat d’oportunitats”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?