L’Associació d’Autònoms de Lleida renova la seva Junta Directiva i incrementa el nombre d’associats

REDACCIÓ
25-09-2020
  • L’Associació d’Autònoms de Lleida renova la seva Junta Directiva i incrementa el nombre d’associats

L’Associació d’Autònoms de la província de Lleida (AMALL), amb seu a COELL, ha renovat avui els càrrecs de la seva Junta Directiva. En el decurs de la reunió, s’ha donat el vistiplau a la continuïtat del seu president, Sr. Peré Roqué, així com de la resta de membres. En concret, Sra. Montserrat Cerqueda, vicepresidenta; Sra. Marta Montserrat,  secretària; Sr. Francesc Grau , tresorer; Sra. Ana Velasco i Sr. Josep Esteve, vocals.

El president d’AMALL ha fet una valoració positiva dels darrers mesos, tot destacant “l’increment notable” d’associats que ha registrat l’entitat, el qual s’explica per l’entrada d’AMALL el passat mes de desembre dins de la Federación Nacional de Asociaciones de Trabajadores Autónomos (ATA) i de l’Associació d’ Emprenedors i Autònoms de Catalunya (ATA-Catalunya) amb l’objectiu de fomentar i potenciar las relaciones associatives i empresarials dels professionals autònoms.

Roqué s’ha mostrat satisfet davant el fet que AMALL sigui, a hores d’ara, “un referent dels autònoms a les comarques de Lleida que promou i defensa els interessos i inquietuds del col·lectiu”.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta