L'associació de veïns de Pardinyes planteja treure les festes del centre

REDACCIÓ
27-08-2019
  • L'associació de veïns de Pardinyes planteja treure les festes del centre

L’Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard)  es planteja celebrar les festes fora del centre del barri per evitar queixes pel soroll que generen.

El president de l’entitat, Rafa Fernández, va indicar que una de les possibilitats és habilitar un solar a prop de les instal·lacions de la concessionària Ilnet, a l’antic camí de Corbins, on s’instal·larien les firetes i les penyes. Actualment, són a Corregidor Escofet i l’avinguda Pearson. En aquesta zona hi ha projectat també un aparcament dissuasiu, de manera que es podrien compaginar els dos usos. Es tracta d’una opció que els veïns de Pardinyes han plantejat a la Paeria.

Per la seua part, el tinent d’alcalde i regidor del barri de Pardinyes, Sergi Talamonte, va confirmar que es tracta d’una possible ubicació proposada per l’associació de veïns i va apuntar que l’ajuntament ha d’analitzar si tècnicament és viable.

L’entitat ha proposat aquesta mesura a la Paeria per evitar les queixes pel soroll de les festes

Ahir la junta d’Orvepard es va reunir amb Talamonte i l’entitat es va mostrar a favor de resituar les festes, però hauran de ser els veïns els que decideixin el nou emplaçament després de consensuar un lloc.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?