L'Ateneu Golmesenc programa un tast de vins amb la prestigiosa sommelier i 'influencer' Marta Clot

REDACCIÓ
Publicat: 
09-07-2023
Actualitzat: 09-07-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Ateneu Golmesenc programa un tast de vins amb la prestigiosa sommelier i 'influencer' Marta Clot
    Peu de foto: 
    Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc ha organitzat el pròxim divendres 14 de juliol un tast de vins a càrrec de la prestigiosa sommelier i ‘influencer’ Marta Clot. Clot, que pertany a l’empresa Vi & Companyia, especialitzada en els tastos i l'assessorament, compta amb més de 200.000 seguidors a Instagram i TikTok. Durant la sessió, que tindrà lloc a les 20 hores a l’exterior del Teatre El Casal de Golmés, es farà un tast de diferents vins de la zona amb consells i recomanacions.
Amb 29 anys, Marta Clot és una de les creadores de contingut, sommelier i divulgadores de la cultura vitivinícola més importants de Catalunya. La seva tasca se centra especialment en la desmitificació del consum del vi, un producte cada vegada més allunyat de les preferències dels joves.

Desè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu desè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones que es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les a l’entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus 10 anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

Comparteix

També t'interessarà