L'Auditori Municipal Enric Granados programa 21 concerts per aquesta tardor

REDACCIÓ
Publicat: 
09-07-2024
Actualitzat: 10-07-2024 10:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Auditori Municipal Enric Granados programa 21 concerts per aquesta tardor
    Peu de foto: 
    Jordi Savall ©Auditori Municipal Enric Granados

L’Auditori Municipal Enric Granados ha programat 21 concerts per aquesta propera tardor. Les entrades ja es poden comprar per taquilla i online a la web de l’Auditori així com a la web de Cultura Lleida.

ABONAMENTS

Abonament 3 (fins a un 20% de descompte triant 3 funcions o concerts) i Abonament 5 (fins a un 25% de descompte triant 5 funcions o concerts). Aquests abonaments inclouen les entrades de tota la programació d’arts escèniques i música de tardor 2024 i són unipersonals.

A més, se seguirà aplicant un 50% de descompte a l’alumnat d’estudis de música, teatre i dansa de la ciutat que siguin menors de 20 anys.

L’Auditori romandrà tancat durant tot el mes d’agost i del 3 al 10 de setembre acollirà la Segona Residència Artística de Jordi Savall que arriba amb la seva orquestra “Le Concert des Nations” per treballar: La Simfonia en Re Menor “Nullte" de Bruckner; La Simfonia en Sol Menor “Zwickauer”de Schumann i La Simfonia en Si Menor “Inacabada” de Schubert.

El dimarts, 10 de setembre, a les 19.00 h, a la sala simfònica, tindrà lloc un Assaig general obert al públic amb entrada gratuïta.

CulturaLleida posa a la venda les entrades dels espectacles d'arts escèniques i música de la tardor
Peu de foto: 
Cartell promocional de la temporada cultural de tardor a Lleida ©Paeria de Lleida

DESTACATS D'AQUESTA TARDOR

De la mà de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia el 18 d’octubre arriba a Lleida una estrella internacional, el violinista Maxim Vengerov que ens oferirà el Concert per a violí de Mozart, mentre que el 16 de novembre sota la batuta de la directora francesa Laurence Equilbey i les veus de Núria Rial, José Antonio López i el Cor de Cambra del Palau, l’orquestra presentarà El Rèquiem de Fauré, una obra mestra de l’expressió i l’elegància musical amb què celebrarem el 100 aniversari de la mort del fascinant compositor francès. La Franz Schubert Filharmonia també ens oferirà un concert per a tots els públics amb Les millors BSO de Disney, el 20 de desembre.

La música de cambra estarà ben present aquesta tardor, el 25 d’octubre amb el Trio Freixas que ens oferiran un programa amb una experiència sonora única per celebrar el talent de les dones en la música. El 22 de novembre, el duo format per la mezzosoprano Marisa Martins i el guitarrista Rafael Bonavita ens oferiran Cordes i passions, on veu, tiorba i guitarra conflueixen per expressar intensament els afectes, amors i desamors del barroc italià i el s. XX espanyol. Dissabte, 30 de novembre, Vespres d’Arnadí amb la veu de Marta Infante ens delectaran amb obres d’Antonio Vivaldi i Domènec Terradellas amb Nel profondo cieco mondo.

Del XXXI Festival Jazztardor, acollirem el 14 de novembre el concert del trompetista Jeremy Pelt i destaquem el concert que tanca el festival, el divendres 29 de novembre, el gran Paquito d’Rivera considerat com un dels millors saxofonistes i clarinetistes del món, amb 14 premis Grammy, el músic cubà arriba a Lleida amb el seu trio i presentant la cantant Ángela Cervantes.

El divendres 14 de desembre, El Messies participatiu posarà 200 veus sobre l’escenari de la sala simfònica, 150 veus de la mateixa Associació, unides a les del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados juntament amb les veus de Maria Hinojosa, Marta Infante, Marc Sala i Guillem Batllori que acompanyaran l’orquestra Vespres d’Arnadí i tots sota la batuta de Xavier Puig.

Comparteix

També t'interessarà