L'auto cinema de Golmés torna a esgotar les entrades per aquest dissabte

ACN
05-06-2020
  • L'auto cinema de Golmés torna a esgotar les entrades per aquest dissabte

L'autocinema de Golmés (Pla d'Urgell) ja ha esgotat les 190 entrades disponibles per a la pel·lícula d'aquest dissabte 'Las aventures del Dr. Dolittle' (22h). A més, ja ha venut el 70% de les entrades per a la sessió de 'Tiburón' (22h) d'aquest divendres. El primer auto cinema de Catalunya, que es va inaugurar dissabte passat, ja va exhaurir llavors totes les entrades per a la primera sessió, amb la pel·lícula 'Joker', 24 hores després de posar-les a la venda. Pel que fa a les sales convencionals, dos cinemes del Circuit Urgellenc, els de Montblanc i Bellpuig (Urgell), reobren les seves portes aquest dissabte, després de gairebé tres mesos tancats per la pandèmia del coronavirus. Són els primers de Catalunya a fer-ho.
El grup Circuit Urgellenc té 11 cinemes a Catalunya i només dos obriran les portes aquest dissabte. A la demarcació de Lleida, amb cinemes en 8 municipis (Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha i Solsona), només obrirà el Cinema Armengol de Bellpuig (Urgell) amb la pel·lícula 'El Escándalo' (19.30h). Tot i que l'aforament és de 373 persones, dissabte estarà limitat a 30 espectadors ja que Bellpuig està encara en fase 1.

A les comarques de Tarragona obrirà l'únic cinema del grup, el Cinema Casal Montblanquí, que podrà acollir 187 espectadors ja que les sales de Montblanc, que està en fase 2, poden omplir-se fins a un terç de la seva capacitat, que en el seu cas és de de 561, i amb butaques preassignades. A Montblanc es projectarà la pel·lícula 'Hasta que la boda nos separe' (19.15h).

Circuit Urgellenc té també cinemes a Igualada i Ripoll, que de moment no obriran. Sí que ho farà, també aquest dissabte un dels seus cinemes itinerants, el Teatre l'Artesana, a Falset, amb 'Mujercitas', diumenge dia 8 a les 18h.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?