Le Petit Atelier recapta fons amb 54 obres d’Anna d’Orleans

M.C.
28-01-2020
  • Le Petit Atelier recapta fons amb 54 obres d’Anna d’Orleans

La galeria d’art Le Petit Atelier, situada al número 4 del carrer Amsterdam de Lleida, recaptarà fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) i la Fundació Carreras amb una exposició d’obres d’Anna d’Orleans, artista i princesa reial de França de la casa d’Orleans que assistirà a l’acte d’inauguració del pròxim 6 de febrer (19.30 hores).

Es tracta de Pequeños gestos, grandes logros, una col·lecció de cinquanta-quatre aquarel·les amb motius florals i paisatges que fins al dia 29 de febrer estarà oberta al públic i recaptarà fons amb la venda d’obres.

Descendent de cinc generacions vinculades al món de la pintura i l’escultura, Anna va començar la formació artística als nou anys i es va especialitzar en les aquarel·les. Des de la mort del seu marit Carles de Borbó-Dos Sicílies fa cinc anys, es va entregar més a la pintura, i ha exhibit les seues peces en prop d’una vintena d’exposicions.

Entre les últimes mostres, fa uns mesos va participar en una fira internacional d’art a Gant (Bèlgica) amb la galeria lleidatana Le Petit Atelier.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...