L'EAP de Seròs imparteix consells de prevenció de la calor per a temporers

REDACCIÓ
16-07-2019
  • L'EAP de Seròs imparteix consells de prevenció de la calor per a temporers

Professionals de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Seròs han impartit aquest juliol una sessió de prevenció dels efectes de la calor als treballadors i treballadores que actualment estan fent la recollida de la fruita als pobles del Baix Segre. La sessió, que va tenir lloc el 4 de juliol, va comptar amb la participació de 40 treballadors.

Els infermers Marifé Quelle i José María Jiménez, assistits per una traductora, van parlar sobre com els mecanismes d’adaptació del nostre cos, com ara la suor, es posen en marxa per mantenir estable la temperatura corporal. Haver de realitzar tasques pesades o treballs a l’exterior a elevades temperatures pot portar el cos humà al límit i ocasionar accidents de treball. També els van explicar com accedir al Centre d’Atenció Primària (CAP) per rebre atenció sanitària i unes senzilles mesures de prevenció. Van estar acompanyats per Enriqueta Cacho, treballadora social del CAP i membre de l’equip de comunitària.

Aquesta sessió va generar un gran interès entre els temporers, els quals van formular moltes preguntes als professionals. Posteriorment, es va registrar un augment de les visites a la consulta d’atenció continuada del CAP. Els professionals de l’EAP Seròs tenen previst repetir aquesta sessió en altres allotjaments de temporers.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta